Smedearbejde og svejsereparationer i forbindelse med skibsreparation

Hos Maskinfabrikken Fuglsangs Eftf. A/S er vi blandt andet specialiserede inden for smedearbejde og større svejsereparationer, som vi udfører i forbindelse med skibsreparation. 

Vores maskinfabrik holder til i Aalborg, men vi tilbyder vores kompetencer i hele landet samt i udlandet, såfremt der er behov for det. 

Skibsreparation udføres af dygtige medarbejdere

Når et skib lægger til og skal have udført en reparation i skroget, kan vi varetage den nødvendige skibsreparation. Til dette formål udføres både svejsning og smedearbejde af dygtige og kompetente medarbejdere med mange års erfaring inden for deres fag.

Vi garanterer høj kvalitet og effektivt arbejde, uanset hvilken form for skibsreparation der er tale om. Vi tilbyder både smedearbejde og svejsning i aluminium og rustfrit stål.

Svejsning og smedearbejde i forbindelse med store konstruktioner

Vi har vores egen offshore- og stålkonstruktionsafdeling, hvor vi blandt andet producerer store stålkonstruktioner, og i denne forbindelse er det vores erfarne medarbejdere, der står for alt relevant svejsearbejde og smedearbejde. 

Kontakt os og hør mere om vores kompetencer

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores kompetencer i forbindelse med skibsreparation samt svejse- og smedearbejde, eller hvis du har en specifik opgave, du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på.

Vi kan foretage enhver reparation af skibe, uanset om skibet skal repareres i Danmark eller i udlandet, og vi er specialister inden for vores fag. Det betyder, at du er garanteret den højeste kvalitet samt effektivt arbejde, således at du ikke skal vente i længere tid end højst nødvendigt på, at skibet er blevet repareret. 

MASKINFABRIKKEN FUGLSANGS EFTF. A/S​

Langerak 8, 9220 Aalborg Øst

ÅBNINGSTIDER:

Alle hverdage ​7.00-15.00

​Fredag 7.00-14.30​