Maskinmontage og service på store maskiner

​Leder du efter en virksomhed, der er specialiseret inden for montage og service på store maskiner, så er du kommet til det helt rette firma. Hos Maskinfabrikken Fuglsangs Eftf. A/S har vi mange års erfaring inden for service og maskinmontage, og vi har sågar vores egen montage- og serviceafdeling, hvor vi varetager mange forskellige og varierende opgaver.

​​Vores virksomhed holder til i Aalborg, men vi udfører montage- og serviceopgaver for virksomheder i hele landet. Vi monterer blandt andet mange af vores egne stålkonstruktioner, og derudover har vi også mange montageopgaver for andre virksomheder.

Reparation, service og vedligeholdelse

Vi har mange års erfaring inden for service- og vedligeholdelsesopgaver, og det gælder i særdeleshed inden for procesindustrien. Vi udfører blandt andet følgende:

  • Forebyggende vedligeholdelse på mekaniske dele​
  • Svejseopgaver af mange forskellige arter og typer
  • Reparation og vedligeholdelse
  • Hasteopgaver som for eksempel nødreparationer ved nedbrud

Vores dygtige og løsningsorienterede montører står klar til at udføre næsten alle opgaver inden for service, drift og vedligehold for virksomheder i hele Danmark.​

Vi sørger for, at maskinerne fungerer optimalt

Vi tager ofte ud til virksomheder med store maskiner for at udføre service på dem. I samme forbindelse er det som regel nødvendigt at udskifte et par dele, og samtidig gennemgår vi maskinerne for at sikre, at de fungerer, som de skal.

Kontakt os og hør mere om vores service og maskinmontage

Ønsker du at indhente yderligere oplysninger omkring vores service, vedligeholdelse og maskinmontage, eller har du en opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på, er du velkommen til at tage kontakt til værkfører Peter Søndermand.

Vi har mandskabet, erfaringen og ikke mindst kompetencerne til at sikre, at dine maskiner fungerer optimalt. 

MASKINFABRIKKEN FUGLSANGS EFTF. A/S​

Langerak 8, 9220 Aalborg Øst

ÅBNINGSTIDER:

Alle hverdage ​7.00-15.00

​Fredag 7.00-14.30​