Maskinafdeling

I maskinafdelingen udføres opgaverne af industriteknikkere, der har mange års erfaring i maskinbearbejdning.

I vores spåntagende afdeling laver vi emner i alle sværhedsgrader - fra de helt simple opgaver til de meget komplicerede emner, alt sammen produceret efter kundens CAD-filer. Vi bearbejder alle former for metaller og plast, og produktionsapparatet omfatter både traditionelle, specielle og højteknologiske processer inden for:

CNC drejning

CNC fræsning

Fræsning af både store serier, små serier og prototyper

I fræseafdelingen har vi både horisontale fræsere og vertikale fræsere, et topmoderne 5-akset bearbejdningscenter. Vi kan bearbejde alle typer af metaller og plast. I fræseafdelingen fremstiller vi såvel store som små serier og prototyper. Vi samarbejder med vidt forskellige industrier lige fra f.eks. maskinbyggere til offshore og vind industrien.

CNC fræsning

Flere af vertikalfræserne er udstyret med CNC rundbord og størrelsesmæssig kan vi bearbejde emner, der er op til 5200 mm lange og 4700 mm brede.

5-akset bearbejdningscenter

Vores 5-akset bearbejdningscenter, med noget af den nyeste teknologi på området, gør det muligt at udføre højt præcisionsarbejde på komplekse emner fra flere sider med indbyrdes forhold til hinanden. Størrelsesmæssig kan maskinen bearbejde emner der er op til 3000 mm lange og 800 mm brede.

Drejning med CNC drejebænke

I drejeafdelingen har vi CNC-styrede drejebænke med roterende værktøjer, subspindel, Y-akse bearbejdning etc., ligesom nogle af drejebænkene har multiaksebearbejdning.
Vi kan bearbejde alle typer af metaller og plast. Størrelsesmæssig kan vi bearbejde emner der har en diameter på op til Ø1000 mm og 3000 mm lange. I drejeafdelingen fremstiller vi såvel store som små serier og prototyper til alle typer af virksomheder i alle typer af industrier.

For yderligere oplysninger og tilbud kontakt afdelingsleder Hans​ Jørgen Villumsen eller værkfører Lars Pedersen

MASKINFABRIKKEN FUGLSANGS EFTF. A/S​

Langerak 8, 9220 Aalborg Øst

ÅBNINGSTIDER:

Alle hverdage ​7.00-15.00

​Fredag 7.00-14.30​