CNC-fræsning og CNC-drejning udføres i vores maskinafdeling

​Hos Maskinfabrikken Fuglsangs Eftf. A/S har vi vores egen maskinafdeling i Aalborg, hvor vores industriteknikere står klar til at løse en lang række af forskellige opgaver, der typisk indebærer CNC-fræsning eller CNC-drejning i stål, aluminium og andre materialer.

Alle opgaver bliver løst af industriteknikere, der har mange års erfaring inden for maskinbearbejdning såvel som metalbearbejdning. Vi udfører forskellige former for CNC-bearbejdning for kunder i hele Danmark samt i udlandet, der sætter pris på at få udført arbejde i højeste kvalitet.

Hvad kan vores maskinfabrik tilbyde?

I vores spåntagende afdeling kan vi fremstille emner i alle sværhedsgrader – vi kan varetage alle opgaver lige fra de helt simple til de meget komplicerede emner – alt sammen produceret efter dine egne CAD-filer. 

Vi bearbejder alle former for metaller og plast, og vores produktionsapparat omfatter både traditionelle, specielle og højteknologiske processer inden for:

  • CNC-drejning
  • CNC-fræsning

Fræsning af både store serier, små serier og prototyper

I vores fræseafdeling har vi både horisontale fræsere og vertikale fræsere samt et topmoderne 5-akset bearbejdningscenter. Her kan vi bearbejde alle typer af metaller og plast, og vi kan fremstille store som små serier og prototyper.

Vi samarbejder med vidt forskellige industrier lige fra for eksempel maskinbyggere til offshore og vind-industrien.

Med vores CNC-fræsning kan vi bearbejde emner op til 5200 mm i længden

Flere af vores vertikalfræsere er udstyret med CNC-rundbord, og størrelsesmæssigt kan vi bearbejde emner, der er op til 5200 mm lange og 4700 mm brede.

​​​5-akset bearbejdningscenter

Vores 5-akset bearbejdningscenter har noget af den nyeste teknologi på området, og det gør det muligt for os at udføre højt præcisionsarbejde på komplekse emner fra flere sider med indbyrdes forhold til hinanden. Størrelsesmæssigt kan maskinen bearbejde emner, der er op til 3000 mm lange og 800 mm brede.

CNC-drejning af prototyper samt små og store serier

I vores drejeafdeling har vi CNC-styrede drejebænke med roterende værktøjer, subspindel, Y-akse-bearbejdning og lignende, ligesom nogle af drejebænkene har multiakselbearbejdning.

​Med vores CNC-drejning kan vi bearbejde alle typer af metaller og plast. Størrelsesmæssigt kan vi bearbejde emner, der har en diameter på op til Ø1000 mm, og som er op til 3000 mm lange. I drejeafdelingen fremstiller vi såvel store som små serier og prototyper til alle virksomheder i alle typer af industrier.

Kontakt os for at indhente et tilbud eller for yderligere informationer

For yderligere oplysninger, priser og indhentelse af tilbud kan du kontakte vores afdelingsleder Hans​ Jørgen Villumsen eller værkfører Lars Pedersen.

MASKINFABRIKKEN FUGLSANGS EFTF. A/S​

Langerak 8, 9220 Aalborg Øst

ÅBNINGSTIDER:

Alle hverdage ​7.00-15.00

​Fredag 7.00-14.30​